10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Fabrica de tevi din Slatina se extinde pe piata americana

- Advertisement -

How it’s made este evenimentul in cadrul caruia fabrica de tevi TMK Artrom din Slatina a aratat cum o uzina cu radacini in perioada comunista a devenit un jucator important in lume pe un domeniu de nisa, cel al tevilor industriale. Produsele noastre nu fac parte din gama tevilor generale, nu sunt produse care merg in lumea petrolului sau pe care le vedem in mod obisnuit ca atare. tevile industriale reprezinta un domeniu de nisa, ele reprezinta 20% din piata mondiala a tevilor fara sudura si sunt folosite pentru a produce alte obiecte, a spus Adrian Popescu, presedinte-director general TMK Artrom, Divizia Europeana.
tevile care ies pe poarta fabricii de la Slatina sunt folosite in productia de automobile, camioane, utilaje, trenuri de mare viteza, in echipamente hidraulice, macarale, la constructia de poduri si chiar in aparatele foto. Cu o diversitate de produse, realizate in functie de cererile clientilor si nu dupa anumite standarde, fabrica din Slatina este un jucator important pe piata mondiala de tevi industriale. Productia TMK Artrom reprezinta 16% din consumul de tevi industriale al Europei, 5% din consumul de tevi industriale al Americii de Nord, ceea ce inseamna ca suntem un jucator relevant. Astazi, compania noastra gestioneaza peste 600 de clienti in intreaga lume, din care 400 de clienti care factureaza in mod activ pe luna, nu mereu aceiasi. Productia noastra merge in 37 de tari, toate cu un nivel de industrializare foarte ridicat, a mai spus Adrian Popescu.
Fabrica din Slatina are 1.500 de angajati si planuri sa se extinda, pentru ca in urmatorii ani sa foloseasca intreaga cantitate de otel produsa in uzina de la Resita pe care o detine in productia de tevi premium.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți