10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei tone de ingrasaminte, furate de pe un camp din Valea Mare

- Advertisement -

Din fericire, hotii au fost prinsi la timp, dupa ce remorca tractorului a ramas impotmolita intr-unul din santurile formate de utilajele agricole care au mai trecut pe campul respectiv.
Reprezentantii societatii MES au primit informatii cu privire la furtul care a avut loc in Valea Mare. Muncitorii nostri au ramas nesupravegheati pentru cateva clipe nesupravegheati si au considerat ca trebuie sa-si rotunjeasca veniturile. Ne-au vandut cinci saci de ingrasaminte de 600 de kilograme fiecare, adica trei tone in total, valoarea unei tone fiind undeva la 1.200 – 1.300 de lei. Unul Marin Nastase din Valea Mare este cel care a venit si a cumparat ingrasamintea de la baietii nostri, fiind ajutat cu incarcatul sacilor de angajati de la noi. Aveam patru oameni in momentul in care s-a intamplat totul, aveam doi baieti la MA-uri, unul care incarca si un altul care incarca cu buldoexcavatorul. Eu am fost anuntat de seful meu, Dan Paunescu, nu stiu de unde avea informatia, si cand am ajuns acolo am simtit ca este ceva in neregula, vazand remorca in care era incarcati sacii cu ingrasaminte impotmolita acolo pe camp. Bine ca am ajuns la timp. Chiar nu mi-as fi imaginat nici in cele mai negre vise ca se poate intampla asa ceva, in miezul zilei, cand mai toata lumea a inceput sa iasa la muncile campului, a spus Claudiu Razdan, inginer in cadrul MES.
La randul lor, si politistii din localitate au fost anuntati de furt, acestia deplasandu-se la fata locului pentru a face cercetari si a stabili imprejurarile in care a fost comisa fapta. in aceasta dupa-amiaza (luni n.r.), politistii din cadrul Postului de Politie Valea Mare au fost sesizati telefonic de catre administratorul unei societati comerciale, despre faptul ca o persoana i-ar fi sustras ingrasaminte. in urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca doi barbati, angajati ai societatii comerciale respective, ar fi sustras 3.000 de kilograme de ingrasaminte (trei tone n.r.), care se aflau depozitate in cinci saci. Barbatii ar fi incarcat sacii in remorca unui tractor, unul dintre ei plecand cu vehiculul, care, din cauza greutatii incarcaturii, a ramas blocat pe un drum agricol din comuna Valea Mare. Aceasta a fost surprins de un alt angajat al societatii respective, care l-a anuntat pe administrator, a spus Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.
Politistii au intocmit dosar penal, cei doi barbati fiind cercetati acum in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți