Plombe si covoare asfaltice pe mai multe strazi din Slatina, in aceasta primavara

Cu un contract de reparatii in valoare de peste 400.000 de lei, semnat din toamna anului trecut, Directia Administrarea Strazilor si Iluminatului Public (DASIP) Slatina a dat startul reparatiilor pe strazile degradate. Asa cum au si anuntat, au inceput cu Recea, una din strazile pe care se circula cel mai greu. Aici, dar si pe Pitesti, Oituz si Constantin Brancoveanu, se frezeaza asfaltul si se toarna covoare de mici dimensiuni. Vremea iata ca in sfarsit ne-a permis sa incepem aceste lucrari. Speram ca vom continua cu aceleasi conditii meteo. Ne-am orientat catre strazile Recea, unde de atatia ani avem probleme, apoi vom continua cu Pitesti, Oituz si Constantin Brancoveanu, a explicat Daniel Murgulet, sef birou DASIP Slatina.
Pe alte strazi cu gropi din oras se vor face numai plombari, anunta cei de la Administrarea Strazilor. Iar acolo unde asfaltul e atat de degradat incat nici plombarile si nici covoarele asfaltice nu reprezinta o solutie, se vor face frezari ale stratului cu gropi. Pe celelalte strazi, cum ar fi Arcului, Sergent Major Dorobantu, Artileriei, Cireasov, Ionascu, se vor executa numai lucrari de plombare. Vom intra apoi in zonele de blocuri unde sunt sisteme rutiere din beton sau asfalt degradat. Am considerat ca pe unele zone ar trebui sa continuam cu frezarile, la giratoriul intersectiei strazilor Pitesti cu Cornisei si Oituz, dar si pe drumul catre Hidroserv, la iesirea din Tudor Vladimirescu, a mai spus reprezentantul DASIP.
Reparatii vor fi si pe Prelungirea Basarabilor, catre raul Olt, unde sunt gropi atat pe zona asfaltata, cat si pe tronsoanele betonate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<