10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Traficantii de droguri din Caracal raman in spatele gratiilor

- Advertisement -

Sprijiniti de luptatorii Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Olt, politistii de Crima Organizata si procurorii DIICOT au descins miercuri, 27 februarie, la locuinta lui Sorin Mihai Tita, un barbat de 27 de ani, din Caracal.
in urma efectuarii perchezitiei domiciliare, a fost descoperita si indisponibilizata o plantatie de cannabis indoor ce cuprindea 29 de ghivece cu radacini si o instalatie completa pentru insamantarea si cresterea plantelor. Au mai fost indisponibilizate cinci pungi cu material vegetal recoltat, de peste 1,5 kilograme, o planta de cannabis lasata la uscat, trei grindere, doua cantare electronice, un pistol semiautomat, 600 de lei si doua telefoane mobile, se arata intr-un comunicat remis de IPJ Olt. Anchetatorii mai spun ca, in perioada 2018 – pana in prezent, tanarul din Caracal ar fi comercializat aproape doua kilograme de droguri si substante susceptibile de a avea efecte psihoactive catre diverse persoane din municipiu.
Noua persoane au fost conduse la audieri in urma descinderii, barbatul de 27 de ani si stefan Alexandru Isbiceanu, un tanar de 19 ani, tot din Caracal, fiind retinuti, iar apoi arestati. Primul dintre ei, spun surse din ancheta, este cel care a infiintat cultura indoor de cannabis, dupa ce a fost plecat prin Belgia, apoi in Olanda, si a invatat cum se face, iar celalalt era ajutorul lui si se ocupa de ingrijirea acesteia, dar si de strangerea banilor in urma vanzarii drogurilor. in prezent, tinerii din Caracal sunt incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți