7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

IPJ Olt cauta patru sefi pentru posturile de politie din Baldovinesti, Garcov, Ianca si Visina Noua

- Advertisement -

Examenul se va desfasura la sediul IPJ Olt, in data de 16 aprilie 2019, incepand cu ora 09:00, si va consta in sustinerea unei probe unice, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale, ce va fi inregistrat audio-video.
Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat admis candidatul care are nota cea mai mare si este notat cu cel putin 7,00. in situatia in care mai multi candidati au aceeasi nota va fi declarat admis candidatul care are cea mai mare vechime in specialitatea postului scos la concurs. Daca mai multi candidati au aceeasi vechime este declarat admis candidatul care are cea mai mare vechime in studiile necesare postului pentru care au sustinut examen.
in vederea inscrierii si participarii la concurs, candidatii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii: sa indeplineasca cerintele specifice din fisa postului; sa fie absolventi ai scolii de Agenti de Politie sau studii liceale, cu diploma de bacalaureat; sa aiba grad profesional minim de agent de politie; sa aiba vechimea in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei – minim 2 ani; sa detina/sa obtina autorizatie de acces la informatii clasificate clasa secret de serviciu; sa detina/sa obtina avizul pentru desemnarea in structurile politiei judiciare; sa detina/sa obtina avizul de politist rutier; sa detina permis de conducere pentru mimim categoria B; sa fi obtinut in ultimii 2 ani calificativul de cel putin Bine la evaluarea anuala de serviciu; este declarat apt medical si apt la evaluarea psihologica organizata in acest scop, pentru promovarea in functii de conducere; nu este cercetat disciplinar, nu se afla sub efectul unei sanctiuni disciplinare sau fata de acesta nu a fost pusa in miscare actiunea penala; sa nu se afle in perioada de tutela profesionala; sa nu fie declarat incompatibil de a ocupa o functie de conducere in sensul prevederii Legii 176/2010, privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice.
inscrierile la examen se fac personal pe post la sediul Serviciulului Resurse Umane din cadrul IPJ Olt, serviciu unde candidatii vor depune si cererea/raportul de participare la concurs, incepand de luni, 11 martie, si pana pe 18 martie, zile lucratoare, in intervalul orar 09:00 – 13:00. Relatii suplimentare se pot obtine la Serviciul Resurse Umane din cadrul IPJ Olt, cu sediul pe strada Mihai Eminescu,, nr. 19, din municipiul Slatina, sau la telefon 0249/406.500, interior 20111.
Reamintim ca doua dintre functiile de sef post au mai fost scose la concurs. Este vorba de cele de la posturile de politie Ianca si Visina Noua, pentru care s-au mai organizat de trei ori examan in ultimul an, insa fie candidatii care s-au inscris au fost respinsi in urma probei de interviu, fie nu a existat niciun candidat inscris.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți