14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Liberalii olteni, conferinta cu muzica si flori de 8 Martie

- Advertisement -

Conferinta cu surprize vineri, la sediul PNL Olt. Presedintele Liviu Voiculescu si cei doi vicepresedinti Marian Vasile si Daniel Tudor au oferit flori doamnelor si domnisoarelor si le-au dedicat cantece. intalnirea a debutat insa cu teme politice, liderii liberali anuntand ca organizatia ALDE Piatra Olt a trecut la PNL.
Vreau sa va transmit ca organizatia ALDE Piatra Olt in totalitate, in frunte cu presedintele Ilie Sterie, care a si demisionat din Consiliul Local Piatra Olt, a revenit acasa, asa cum imi place mie sa spun. S-a alaturat PNL Olt. Eu am participat miercuri seara la sedinta Biroului Politic Local de la Piatra Olt si toata organizatia a semnat adeziuni, a spus Liviu Voculescu, presedintele PNL Olt.
Liberalii olteni au anuntat ca sustin decizia presedintelui Klaus Iohannis de a retrimite proiectul bugetului de stat in Parlament. Presedintele Iohannis a luat decizia de a retrimite Legea bugetului de stat in Parlament pentru a fi reanalizata. PNL sustine acest demers si totodata solicitam coalitiei PSD – ALDE sa regandeasca pe baze reale, pe studii economice aplicate, aceasta Lege a bugetului de stat, a mai spus Voiculescu.
Momentul neasteptat al conferintei a fost la final, cand vicepresedintele liberalilor, primarul din Studina, Marian Vasile, a incantat jurnalistii cu melodiile sale dedicate femeii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți