10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

soferul care a omorat doi frati din serbanesti scapa de stat in spatele gratiilor

- Advertisement -

in luna octombrie a anului 2017, soferul era condamnat definitiv de magistratii Curtii de Apel Craiova la ispasirea a 3 ani si 10 luni de inchisoare, aceeasi condamnare fiind data si de Judecatoria Slatina cu trei luni inainte. Dupa mai bine de un an de stat in puscarie, barbatul, in prezent detinut in Penitenciarul Timisoara, a formulat luna trecuta o cerere de liberare conditionata, iar dupa doua amanari ale cauzei judecatorii timisoreni au luat o decizie in acest sens. in temeiul art. 45 C.p.p. rap. la art. 43 C.p.p. dispune reunirea dosarului cu nr. 4256/325/2019 la dosarul cu nr. 3681/325/2019. in baza art. 587 alin. 1 C. proc. pen., rap. la art. 100 Cod penal. admite cererea de liberare conditionata formulata de Comisia pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor pentru petentul-condamnat Dinescu Marian Florin, in prezent detinut in Penitenciarul Timisoara, de sub puterea mandatului de executare a pedepsei nr. 826/2017, emis de Jud. Slatina in baza s.p. nr. 676/2017. Dispune liberarea conditionata a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei inchisorii nr. 826/2017 emis de Jud. Slatina si atrage atentia acestuia asupra consecintelor nerespectarii dispozitiilor privind revocarea liberarii conditionate. (…) Cu drept de contestatie in 3 zile de la comunicare, se arata in solutia data de Judecatoria Timisoara. Pana miercuri dupa-amiaza nu se formulase nicio contestatie impotriva deciziei data de instanta.
Accidentul de circulatie in urma caruia si-au pierdut viata cei doi frati, de 16, respectiv 14 ani, din comuna serbanesti a avut loc in seara zilei de 17 decembrie 2016, pe Drumul Judetean 546 A, care tranziteaza comuna. Pe langa adolescentii spulberati de autoturismul condus de Marian Florin Dinescu, in evenimentul rutier a mai fost ranita o tanara, tot din localitate.
Fratii ucisi si tanara se deplasau pe marginea drumului in momentul in care au fost loviti in plin de soferul care se urcase baut la volan. Inculpatul Dinescu Marian Florin, in timp ce conducea autoturismul marca Alfa Romeo (inmatriculat in Italia n.r.), pe strada Dumitru Popovici, din comuna serbanesti, judetul Olt, din directia Nicolae Titulescu catre serbanesti, intr-o curba la stanga nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului, a parasit partial partea carosabila si le-a accidentat mortal pe persoanele vatamate T.L. de 16 ani si T.S.E. de 14 ani, care se deplasau in calitate de pietoni pe acostamentul din partea dreapta a partii carosabile, in aceeasi directie, dupa care a parasit partea carosabila, accidentand-o si pe numita C.E., care a suferit o fractura a gambei drepte. Inculpatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,50 mg/l alcool in aerul expirat si i-au fost recoltate mostre biologice de sange, se preciza la vremea aceea intr-un comunicat remis de Parchetul Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți