10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

inca un caz de sinucidere in Olt

- Advertisement -

Dupa ce l-a dat jos din streang, femeia a sunat la apelul de urgenta 112, iar la fata locului s-au deplasat paramedici de la SMURD Slatina si un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanta Judetean Olt.
Barbatul a fost gasit in stop cardio-respirator, au fost incepute manevrele de resuscitare, dar din pacate nu a mai putut fi salvat. Pacientul era in stop cardio-respirator, iar paramedicii SMURD si cadrele medicale de la Ambulanta au inceput manevrele de resuscitare. Raspunsul nu a fost unul favorabil si a fost declarat decesul acestuia, a spus doctorul Alin Dinu, purtatorul de cuvant al SAJ Olt. Se pare ca batranul a suferit o depresie de a recurs la gestul necugetat, sotia acestuia spunandu-le echipajelor medicale ca de un an urma un tratament antidrepresiv.
Politistii fac si ei cercetari in acest caz. Barbatul a fost gasit spanzurat in locuinta sa din Slatina de o femeie, politistii fiind sesizati despre acest fapt prin 112. Nu sunt suspiciuni de omor, cadavrul nu prezinta urme de violenta si a fost transportat la morga, in vederea efectuarii necropsiei si a stabilirii cauzei decesului, a declarat Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.
Este al treilea caz de sinucidere care a avut loc in judet in ultima saptamana, dupa ce joia trecuta o fata de 15 ani, din Slatina, a ingerat voluntar mai multe medicamente, iar duminica un barbat de 44 de ani, din comuna Tufeni, s-a spanzurat de un pom din curtea gospodariei sale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți