10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Batrana de 82 de ani din Schitu, violata. Agresorul a ajuns in spatele gratiilor

- Advertisement -

Fapta s-a petrecut in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 02:00, agresorul fiind in stare de ebrietate, spun procurorii slatineni.
in noaptea de 29 spre 30 martie 2019, in jurul orei 02:00, un barbat de 39 de ani, din comuna Schitu, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, a patruns fara drept in locuinta persoanei vatamate, in varsta de 82 de ani (persoana a carei stare de sanatate nu ii permite sa se deplaseze singura, avand nevoie de ingrijire), care se afla singura la domiciliu sau din satul Schitu, si a intretinut cu aceasta raporturi sexuale normale, neconsimtite. Femeia a spus ca il cunoaste pe inculpat ca fiind o persoana care consuma in mod frecvent bauturi alcoolice, avand si deviatii de comportament, motiv pentru care nu a discutat prea mult cu acesta si nici nu l-a chemat sa o ajute la treburi gospodaresti, iar in noaptea de 29 spre 30 martie, s-a speriat foarte tare de prezenta acestuia in locuinta sa, nu a opus rezistenta fizica pentru ca i-a fost teama ca va fi omorata, se precizeaza intr-un comunicat remis de Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina.
Barbatul, pe numele sau Liviu Aurel Coman, este acuzat de savarsirea infractiunilor de viol si violare de domiciliu, a fost retinut pentru 24 de ore, iar duminica, la propunerea procurorilor slatineni, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Slatina a dispus arestarea sa preventiva pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 31 martie pana pe 29 aprilie, inclusiv. Decizia instantei de judecata nu este una definitiva, iar impotriva acesteia inculpatul a formulat contestatie, aceasta urmand a fi judecata zilele acestea de magistratii Tribunalului Olt. in prezent, barbatul este incercerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți