10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Batausul batranilor din comuna Brebeni, retinut. Autorul, nepotul uneia dintre victime

- Advertisement -

Batranul a murit la cateva zile dupa savarsirea faptei la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, iar femeia a avut nevoie de zeci de zile de ingrijiri medicale pentru a se vindeca si a fost la randul ei internata la aceeasi unitate medicala.
Barbatul care a fost retinut in acest caz este acuzat de omor calificat, tentativa de omor calificat si talharie calificata si inca de la inceput a fost inclusa de anchetatori in cercul suspectilor. Persoana retinuta este nepotul, pe linie materna, a uneia dintre victime. in fapt, s-a retinut ca, in seara de 2 noiembrie 2018, inculaptul G.I.G., din comuna Valea Mare, a patruns fara drept in locuinta persoanelor vatamate D.I. si V.P.I., din satul Brebeni, comuna Brebeni, unde a exercitat actiuni de agresiune fizica asupra acestora, lovindu-le in zona capului si a corpului, ocazie cu care i-a sustras primei persoane vatamate un portmoneu, pe care il avea intr-un buzunar al hainei si in care se aflau aproximativ 600 de lei. Actele de agresiune exercitate de catre autor s-au soldat cu decesul uneia dintre persoanele vatamate, precum si cu cauzarea de leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 40-45 zile de ingrijiri medicale, in cazul celei de-a doua victime, se precizeaza intr-un comunicat remis de Parchetul Olt.
Retinut marti dupa-amiaza, barbatul de 33 de ani, din Valea Mare, va fi prezentat in fata magistratilor Tribunalului Olt, procurorii solicitand judecatorului de drepturi si libertati arestarea sa preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți