20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Interact, campanie de prevenire a fumatului, de Ziua Mondiala a Sanatatii

- Advertisement -

Ziua Mondiala a Sanatatii a fost, pentru tinerii de la Clubul Interact, un bun prilej sa promoveze un stil de viata sanatos.
si-au luat cosuri cu mere si pancarte cu mesajul Un mar pentru o tigara si au pornit pe strazile orasului. Este primul an in care organizam aceasta actiune pentru a marca <>. Tinerii de la Clubul Interact Slatina, sponsorizat de Rotary, au decis sa convinga fumatorii sa renunte macar pentru o zi la fumat. Ei vor porni pe traseul CEC – Esplanada si vor oferi mere celor care renunta la o tigara in favoarea unui mar, a spus Cristina Muntean, presedinte Clubul Rotary Slatina, la inceputul actiunii.
Inimosii organizatori au initiat aceasta actiune convinsi ca ii vor pune pe ganduri pe multi dintre fumatori. Unii chiar din randul prietenilor lor. Campaniei initiate de Interact s-a alaturat si Vitoria da Silva, tanara din Brazilia care studiaza la Colegiul Ion Minulescu, in cadrul proiectului Schimb de tineri.
Entuziasmul tinerilor rotarieni a fost apreciat de multi slatineni fumatori, care au renuntat la o tigara in schimbul unui fruct, mult mai sanatos. Dupa acest eveniment, membrii Clubului Interact si cei ai Clubului Rotary pregatesc si alte campanii sociale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți