2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se platesc primele despagubiri pentru terenurile traversate de Drumul Expres

- Advertisement -

80 de bani pe metrul patrat este pretul oferit de Guvern pentru terenurile extravilane traversate de Drumul Expres Craiova – Slatina – Pitesti, in localitatile Barza, Piatra Olt, Slatioara si Valea Mare. Lista cu proprietarii si suprafetele traversate de sosea a fost facuta publica. Sunt in total 550 de imobile, valoarea totala a despagubirilor pentru toate cele patru localitati depasind 660.000 de lei.
Fiecare proprietar va primi o notificare in legatura cu suma pe care si-o poate ridica din contul infiintat la CEC pe numele sau. Daca cetatenii sunt nemultumiti de sumele primite in urma evaluarilor facute de evaluatorii independenti se pot adresa instantei si daca au argumente prin care demonstreaza ca sumele care li s-ar cuveni sunt mai mari, atunci noi, in baza deciziei instantelor, vom suplimenta aceste sume, a explicat Alin serbanescu, purtatorul de cuvant al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
Mai sunt inca cinci localitati din Olt traversate de drumul expres, Bals, Slatina, Ganeasa, Bobicesti si Milcov. Reprezentantii Companiei de Drumuri nu au putut avansa o data la care se vor face aceste ultime exproprieri. Un lucru e insa clar: toate vor fi finalizate in cel mai scurt timp. Constructorul vrea sa inceapa lucrarile in a doua parte a anului si are nevoie de terenuri libere pentru organizarea de santier.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți