22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Hoti de bunuri din autoturisme, depistati in urma unor perchezitii

- Advertisement -

Trei perchezitii au fost efectuate de politistii Biroului Investigatii Criminale Slatina la domiciliile persoane banuite de savarsirea unor de furturi din autoturisme. in urma cercetarilor, s-a stabilit faptul doi tineri, de 15 si 18 ani, ambii din Slatina, in cursul lunii martie, ar fi sustras din doua autoturisme doua tablete, trei perechi de ochelari de soare si suma de 500 de lei. Adolescentii sunt cercetati in libertate pentru faptele lor.
Tot politistii de investigatii criminale au identificat si un slatinean care se sustragea cercetarilor efectuate pentru savarsirea unor infractiuni de distrugere, faptele fiind comise anul trecut. Barbatul este banuit ca, in perioada 25 mai – 1 decembrie 2018, ar fi distrus mai multe aparate de jocuri de noroc. Barbatul a retinut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusa masura preventiva a controlului judiciar pentru 60 de zile, a spus Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.
De asemenea, in urma unui control in trafic, politistii de ordine publica au prins un barbat care transporta ilegal, cu o autoutilitara, 900 de kilograme de deseuri feroase. Barbatul nu a prezentat documente de insotire si provenienta, fiind amendat cu 1.000 de lei, iar deseurile in valoare de 9.000 de lei au fost confiscate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți