7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tentativa de omor intre doi adolescenti, pe un camp din Gavanesti

- Advertisement -

Fapta a avut loc sambata noaptea, iar duminica adolescentul din Baldovinesti a fost retinut de procurorii Parchetului Olt, fiind acuzat de savarsirea infractiunii de tentativa de omor.
in fapt, s-a retinut ca, in seara zilei de 13 aprilie, in jurul orei 22:55, in timp ce se aflau pe un drum agricol, situat pe raza comunei Gavanesti, si pe fondul unui conflict anterior, inculpatul M.B.G.L., in varsta de 16 ani, a injunghiat-o cu un cutit tip briceag, pe care il avea asupra sa, pe persoana vatamata M.R.C.L., in varsta de 14 ani, in zona abdominala, fiindu-i cauzata o plaga toraco-abdominala, cu interesare de diafragm, lob hepatic stang si stomac si o alta plaga in zona coapsei stangi, leziuni a caror vindecare au necesitat 35 – 40 zile ingrijiri medicale, cu punerea in primejdie a vietii, astfel cum rezulta din cuprinsul concluziilor preliminare emise de Institutul de Medicina Legala Craiova la data de 14 aprilie, spun anchetatorii.
Viata adolescentului de 14 ani a fost pusa in primejdie, mai transmit procurorii olteni. Din concluziile preliminare emise de IML Craiova la data de 14 aprilie rezulta ca persoana vatamata M.R.C.L., in varsta de 14 ani, prezinta leziuni traumatice, respectiv, o plaga toraco-abdominala ce intereseaza diafragmul, lobul hepatic stang stomacul si o alta plaga la nivelul coapsei stangi, ce pot data din 14 aprilie, au putut fi produse prin lovire cu un corp taietor-intepator (posibil cutit sau similar), care necesita pentru vindecare, 35 – 40 zile de ingrijiri medicale si care i-au pus in primejdie viata, se arata in comunicatul remis de Parchetul de pe langa Tribunalul Olt.
Retinut in cursul zilei de duminica, tanarul de 16 ani, din Baldovinesti, a fost prezentat luni de anchetatori judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Olt, care a dispus arestarea sa preventiva pentru o durata de 30 de zile, respectiv pana pe data de 14 mai, inclusiv. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi contestata.
Nu este singura fapta comisa cu violenta in ultimele zile, in judet. si in orasul Draganesti Olt a avut loc luni o tentativa de omor intre doi barbati care s-au luat la cearta pentru o bucata de pamant. Conflictul ar fi izbucnit intr-un bar din localitate, unul dintre ei injunghiindu-l pe celalalt. Autorul faptei a fost retinut marti de procurorii olteni si urmeaza a fi prezentat miercuri la Tribunalul Olt, cu propunerea de arestare pentru 30 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți