3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Aproape 600 de amenzi aplicate de politistii olteni, in weekend-ul de Florii

- Advertisement -

Politistii de ordine publica, rutieri, de investigatii criminale, precum si cei din celelalte structuri ale Inspectoratului de Politie Judetean Olt au luat masurile necesare pentru pastrarea ordinii si sigurantei publice si rutiere, folosind peste 80 de autospeciale.
Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt, a declarat ca politistii de ordine publica au actionat, atat in patrule proprii, cat si in patrule mixte, cu jandarmi, politie de frontiera si politie locala, pentru prevenirea infractiunilor stradale si au avut 197 de interventii, dintre care 178 fiind sesizate prin apelul de urgenta 112. in urma activitatilor desfasurate, politistii au aplicat 570 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 81.596 lei, a spus reprezentantul IPJ.
15 dintre contraventii au fost pentru incalcarea prevederilor Legii 61/1991 si 455 pentru nerespectarea legislatiei rutiere. 70 de conducatori auto au fost depistati depasind viteza legal admisa, iar in urma activitatilor intreprinse de rutieristi s-au retinut 21 de permise auto, dintre care patru pentru alcool, sapte pentru viteza si zece pentru alte abateri la normele rutiere. Totodata, au fost retrase si noua certificate de inmatriculare.
si pentru perioada urmatoare, in contextul Sarbatorilor Pascale, Zilei Muncii si Zilei Tineretului, mentinerea ordinii publice, prevenirea si combaterea faptelor antisociale, realizarea unui climat de ordine si liniste publica, pregatirea antiinfractionala a populatiei, stabilirea unor relatii de parteneriat cu cetatenii, sunt principalele obiective ale politistilor din cadrul IPJ Olt, pentru cresterea sentimentului de siguranta a cetateanului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți