9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Gradinita noua pentru copiii din Ganeasa

- Advertisement -

A fost o zi importanta, luni, pentru comunitatea locala din Ganeasa. Autoritatile au receptionat o gradinita noua, care ofera copiilor tot ce le trebuie pentru o educatie de calitate si o dezvoltare armonioasa. La taierea panglicii au fost invitati sa participe reprezentanti ai Consiliului Judetean, Inspectoratului scolar, prefectul de Olt si parlamentari de Olt. Cu totii au avut parte de o primire calduroasa din partea copiilor din Ganeasa.
Oaspetii au fost incantati de incaperile moderne, luminoase si primitoare si de dotarile pe care le vor avea copiii, in noua gradinita. Sunt conditii moderne pentru copii si ne bucuram de acest lucru. Iata ca dupa ce timp de 30 de ani in Romania s-a distrus aproape totul, un Guvern reuseste sa gaseasca programe si pentru investitii. Judetul Olt are peste 100 de crese, gradinite si scoli in reabilitare. Aceasta este una dintre ele, pe PNDL 2. stiu ca in comuna Ganeasa mai sunt inca doua scoli si o gradinita in reabilitare, a spus Marius Oprescu, presedintele CJ Olt.
Noi speram ca toti copiii din tara sa poata sa faca parte dintr-o generatie fericita si de acum sa poata sa invete in astfel de institutii moderne si bine dotate. il felicit pe domnul primar pentru acest proiect si le doresc mult succes copiilor si cadrelor didactice, a declarat deputatul Marius Iancu. Orice investitie este un lucru bun si binevenit pentru copii, pentru viitorul de maine. Ca inspector scolar general ma bucur sa particip la astfel de evenimente, pentru ca invatamantul se dezvolta atat oferind conditii copiilor, cat si lasand ceva in urma noastra, a spus Adrian Barbulete, inspector scolar general ISJ Olt.

inca trei unitati de invatamant modernizate

La Ganeasa, primaria a accesat fonduri guvernamentale pentru refacerea altor trei unitati de invatamant, astfel incat toti elevii si prescolarii din comuna sa beneficieze de conditii foarte bune. Am semnat contracte de finantare de peste 1 milion de euro pentru doua gradinite si doua scoli. Am grabit renovarea si receptia acestei gradinite ca sa putem muta elevii de la Dranovatu, sa construim si acolo o gradinita si o scoala. si aici o sa inceapa construirea unei scoli noi, cu parter si etaj, a spus Dumitru Costea, primarul comunei Ganeasa.
Toate cele patru unitati de invatamant sunt finantate prin Programul National de Dezvoltare Locala.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți