7.3 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ultimul aviz inainte de inceperea lucrarilor la Drumul Expres Craiova – Pitesti

- Advertisement -

Constructia tronsonului din Olt al Drumului Expres Craiova – Slatina – Pitesti incepe mai devreme. Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat ca santierul va fi deschis in cateva saptamani.
Cei de la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere au explicat ca, in acest moment, se face o ultima verificare a proiectului tehnic. Este vorba practic de avizarea proiectului tehnic prezentat de constructor, iar dupa ce aceasta etapa va fi finalizata, iar acest lucru se va intampla in curand, se va intra in executie. Practic domnul ministru asta a anuntat, ca se finalizeaza mai repede faza de proiectare si ca atare se poate intra in faza de executie, a spus Alin serbanescu, purtatorul de cuvant al CNAIR.
Construirea unor centuri ocolitoare la Bals si la Slatina sunt lucrari care vor fi executate cu prioritate in cadrul acestui mare proiect. incercam sa abordam in prima faza aceste zone care sunt aglomerate pentru a rezolva practic aceste puncte de conflict, dar depinde foarte mult de constructor si de modul in care poate aborda aceste puncte. Vom insista sa inceapa si sa faca functionale zonele care acum sunt foarte aglomerate, respectiv Bals si Slatina, si care nu au variante ocolitoare, a mai spus purtatorul de cuvant al CNAIR.
Tronsonul 2 al soselei de mare viteza, care traverseaza judetul Olt, este construit de o firma romaneasca, UMB Spedition Bacau. Conducerea companiei a anuntat, intr-o intalnire de lucru organizata la Slatina, ca isi propune ca perioada de proiectare, stabilita in contract pentru o perioada de un an, sa fie scurtata.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți