18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Asociatia Comunelor Filiala Olt, strategie pentru o activitate mai eficienta

- Advertisement -

Printre subiectele cele mai importante a fost infiintarea unui nou serviciu in cadrul asociatiei, cel de urbanism. Acesta ar urma sa aiba personal specializat, care sa asigure consultanta tuturor primariilor care fac parte din ACoR. Acest serviciu de urbanism si-a dovedit eficienta si in alte judete din Romania, dupa cum au explicat oaspetii invitati la intalnirea de lucru.
La intalnire au luat parte mai multi parlamentari olteni. Senatorul Paul Stanescu a vorbit despre noua lege a administratiei publice locale si despre avantajele pe care le are pentru primarii. Prezent la acest eveniment, presedintele Consiliului Judetean Olt, Marius Oprescu, le-a explicat edililor despre noile prevederi in domeniul constructiilor publice. Acestea permit depunerea proiectelor de finantare fara a fi necesara obtinerea autorizatiei de construire.
in viitorul apropiat, organizatia din Olt va avea propriul sediu. Din acest an, in Asociatia Comunelor din Romania, filiala Olt, sunt inscrise 85 de localitati din mediul rural.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți