13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Motociclist grav ranit intr-un accident produs la intrarea in comuna Ganeasa

- Advertisement -

Motociclistul nu a adaptat viteza intr-o curba periculoasa la stanga, a pierdut controlul directiei de deplasare a vehiculului si a intrat violent in postamentul din beton. Din primele verificari, politistii au stabilit faptul ca un tanar de 25 de ani, din municipiul Craiova, in timp ce se deplasa cu o motocicleta pe DN 65 – E 574, din directia Slatina catre Craiova, pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba periculoasa la stanga, ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu postamentul din beton al indicatorului ce semnalizeaza intrarea in localitatea Ganeasa, a precizat Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.
Paramedicii SMURD Slatina, dar si un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanta Judetean Olt, au intervenit pentru a-i acorda ingrijiri medicale tanarului. Barbatul, in varsta de 25 de ani, din municipiul Craiova, a fost gasit in afara carosabilului, inconstient, politraumatizat prin accident rutier. Pacientul a fost asistat la fata locului de echipajele medicale si transportat la UPU Slatina, in stare de inconstienta, a spus Dan Nedeloiu, purtatorul de cuvant al ISU Olt.
Starea pacientului este grava, acesta suferind multiple traumatisme. La o prima evaluare, are un traumatism cranio-cerebral sever, fara evidentiere craniana, hemoragie orala masiva, contuzie toracica abdominala si coloana cervicala. Transportat la Urgente, in vederea efectuarii de investigatii medicale amanuntite, a declarat doctorul Alin Dinu, directorul medical al Ambulantei Olt. Ulterior, cadrele medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina au solicitat transport aerian pentru a-l transfera pe motociclist la o alta unitate medicala, un elicopter SMURD Craiova preluandu-l si transportandu-l catre un spital din Bucuresti.
Potrivit unor informatii, tanarul craiovean era impreuna cu mai multi motociclisti, cu totii indreptandu-se spre Padurea Saru, unde urmau sa aiba o intalnire.

IMAGINI VIDEO AMATOR 1

IMAGINI VIDEO AMATOR 2

IMAGINI VIDEO AMATOR 3

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți