14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Comuna Bobicesti are centru de permanenta si cabinet stomatologic

- Advertisement -

Un ecograf cu kit 3D, aparat de fizioterapie cu ultrasunete, laser, electroterapie si magnetoterapie, un aparat pentru EKG. Toate acestea sunt dotarile unui centru medical modern, inaugurat in comuna Bobicesti. Cu aproximativ 700.000 de lei, bani accesati prin intermediul Programului National de Dezvoltare Locala, o cladire veche a fost modernizata si extinsa. Lucrarile au constat in reabilitarea, modernizarea si extinderea cladirii, cu o centrala termica si magazie pentru lemne. Schimbat tot, tencuiala, pardoseala, tavane, acoperis si toate utilitatile: incalzire, apa, canal, retea electrica. Au fost instalate sistemul de supraveghere video si sistem de alarma, a spus Ilie Chitez, primarul comunei Bobicesti.
sase medici si sase asistenti medicali vor acorda servicii medicale in permanenta locuitorilor din comuna Bobicesti si din localitatile invecinate.
Aceasta este una din sutele de investitii in sanatate si educatie derulate de primariile din Olt prin PNDL 2, a explicat presedintele Consiliului Judetean, Marius Oprescu. Am fost saptamana trecuta la Ganeasa si am vazut o gradinita reabilitata pe acest program, care arata foarte bine. Acum avem acest centru medical modern. inteleg ca Bobicestiul mai are inca un dispensar, doua scoli si o retea de canalizare care urmeaza si ele sa fie finalizate. in judetul Olt avem cateva dispensare si peste 100 de gradinite si scoli in reabilitare pe acest program, a spus Marius Oprescu, presedintele Consiliului Judetean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți