12.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Tinerii din sistemul de protectie al DGASPC Olt, informati despre riscurile la care se expun cand ales sa plece la munca in strainatate

- Advertisement -

Evenimentul va avea loc la Complexul de servicii pentru persoane adulte cu dizabilitati si alte persoane aflate in situatii de nevoie, cu sediul pe strada Centura Basarabilor, numarul 8, la acesta fiind invitati sa ia parte si reprezentanti ai Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca si Inspectoratului Teritorial de Munca Olt.
Prin aceasta intalnire, urmarim ca tinerii cu masura de protectie sa isi cunoasca drepturile si responsabilitatile pe care le au ca cetateni europeni si sa stie, totodata, cum sa actioneze cand drepturile le sunt incalcate atunci cand se afla in strainatate, a declarat Radita Pirosca, directorul DGASPC Olt.
O lipsa a informarii ii pune adesea pe tinerii din sistemul de protectie in situatii dificile in statele gazda, iar demersul celor implicati in campania Informare acasa! Siguranta in lume este de a creste gradul de constientizare al acestora, astfel incat, sa stie la ce riscuri se expun si sa cunoasca, in acelasi timp, elemente importante din legislatia statelor unde aleg sa se stabileasca.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți