12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Din august, slatinenii se pot bucura de noul complex de agrement

- Advertisement -

Cu spatii verzi generoase, alei lungi, locuri de joaca noi, un teren de sport si o pista pentru alergare, noul parc din Slatina capata, pe zi ce trece, aspectul unui complex de agrement. Pe acelasi teren, al fostei unitati militare, se construieste in aceasta perioada si restaurantul McDonald’s. Ambele vor fi gata pana la sfarsitul verii, spun reprezentantii municipalitatii. Din discutiile mele cu constructorul, undeva in iulie, inceputul lui august se va finaliza parcul. in acelasi timp se va finaliza si McDonald’s. Din ultimele discutii cu firma de constructii, termenul de predare a amplasamentului este 1 august, a spus primarul Slatinei, Emil Mot.
Aleile parcului vor fi umbrite de cei 400 de copaci deja inverziti. Edilul Slatinei, Emil Mot, a marturisit ca si-a asumat un risc in momentul in care a decis sa investeasca in arborii de mari dimensiuni. insa si-a dorit ca locuitorii orasului sa se bucure cat mai repede de racoarea specifica unui astfel de loc de relaxare. Acei copaci care sunt plantati au 15 – 20 de ani. Slatinenii vor un parc de care sa se bucure acum, ce rost avea sa fac un parc de care sa se bucure nepotii nostri? intr-adevar, achizitionarea acelor copaci a fost un risc pe care mi l-am asumat, a mai explicat edilul.
Parcul, amenajat pe o suprafata de trei hectare, va dispune si de o pista de alergare acoperita cu tartan, de o parcare, dar si de un drum care leaga strazile Tunari si Artileriei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți