10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

incep calificarile pentru turneul de poker Unibet Open din Londra!

- Advertisement -

incep calificarile pentru turneul de poker Unibet Open din Londra, competitia gazduita in perioada 23-26 mai de The Poker Room, in vecinatatea Grosvenor Victoria Casino din inima capitalei Angliei. Va fi al doilea Main Event din Unibet Online Series, dupa cel gazduit de Sinaia si inainte de Malta Unibet Open (11-15 septembrie) si Paris Unibet Open (28 noiembrie – 1 decembrie).
Asadar, jucatorii romani au la dispozitie cateva dintre cele mai atractive
camere de poker online in 2019 pentru a castiga un loc la mesele londoneze. Intrarea la Main Eventul din acest an costa numai 990 de lire sterline. Am scris numai pentru ca in 2009, cand a avut loc prima editie, taxa de participare a fost de 2.750 de lire sterline. Atunci s-a impus Thanh Doan, care a fost mai bun decat alti 265 de participanti si a luat premiul de 187.000 de lire sterline.
Potrivit site-urilor de specialitate, Unibet Open are numerosi fani in Romania. Camerele sunt gandite in spiritul unui mediu relaxant si, cel mai important, ofera posibilitatea si celor care nu sunt jucatori profesionisti sa obtina castiguri importante pentru ei. Se poate participa la jocuri cash, turnee sit si go, turnee programate sau jocuri de tipul Banzai. Aplicatia este usor de personalizat de catre oricine: se poate alege un avatar din peste 100 disponibile, se poate schimba modul in care arata masa de poker, se poate schimba identitatea de mai multe ori pe zi, si, de asemenea, se poate activa sau dezactiva o parte din animatii.
Poate ar fi interesant de precizat ca precedentul Main Event, cel de la Sinaia, a fost castigat de cehul
Martin Soukup, care a incasat un cec de 71.000 de euro. El l-a invins la heads-up pe romanul Marius Gicovanu, care a primit 45.310 euro pentru locul 2.
Ultimul campion londonez al seriei Unibet Open este Andreas Wiborg, care a batut anul trecut un field de 348 pentru 56.807 de lire sterline.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți