12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

in timpul guvernarii PSD, CJ Olt a refacut in totalitate ambulatoriul de specialitate din Draganesti Olt

- Advertisement -

20.000 de locuitori ai orasului Draganesti si comunelor limitrofe vor avea acces la serviciile medicale care vor fi oferite in ambulatoriul de specialitate, care a fost reabilitat si modernizat in totalitate de Consiliul Judetean Olt, din bugetul propriu. Doua milioane de lei au fost investiti in reparatia capitala a imobilului, 886,42 metri patrati fiind suprafata desfasurata reabilitata si modernizata, respectiv subsol tehnic plus parter si doua etaje.
in cladirea refacuta in intregime vor functiona cabinete de pediatrie, neurologie, medicina interna, diabet, dispensar TBC si punct de recoltare a analizelor, cabinete ale medicilor de familie, oamenii putand adresa unor doctori specializati, si nu numai, pentrub a primi consultatii sau ingrijiri medicale.
La ambulatoriul de specialitate din Draganesti Olt s-au realizat urmatoarele lucrari: inlocuirea instalatiilor sanitare, electrice si termice; tencuieli speciale, baritate, de protectie, in zona radiologiei; inlocuirea totala a finisajelor interioare, a tamplariei de lemn cu cea din PVC, sistem termoizolant la fatade, covor PVC antibacterian; sistem de detectie si semnalizare incendiu si sistem antiefractie de supraveghere video.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți