6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primaria Slatina incepe constructia terenurilor de tenis, pentru a prelua strandul Progresul

- Advertisement -

Primaria Slatina face un pas urias in demersul de preluare a strandului Progresul, de la Ministerul Tineretului. A semnat contractul de executie pentru constructia celor sase terenuri de tenis de camp ce vor fi amenajate in incinta Clubului Nautic. Aceasta a fost ultima conditie impusa de minister pentru a ceda municipalitatii fosta baza de agrement, care va fi transformata intr-un parc modern.
Am semnat contractul de lucrari pentru construirea terenurilor de tenis. Sunt cele sase terenuri pe care tocmai am promis ca le vom face la Clubul Nautic. Am reusit sa terminam licitatia si sa semnam contractul. Durata de executie este de 12 luni, din care doua pentru proiectare. Vor fi patru terenuri descoperite si imprejmuite, din care doua cu zgura si doua cu suprafata rapida. si vor fi inca doua terenuri de tenis acoperite si iluminate, unul cu zgura si unul cu suprafata rapida. Vreau sa precizez ca aceste terenuri de tenis ne sunt vitale pentru preluarea fostului strand, baza sportiva Dumitru Dobrescu. Conform intelegerii cu Ministerul Tineretului si Sporturilor, noi vom face aceste terenuri, iar Ministerul Tineretului ne va preda fostul strand din Progresu si vom face in zona un parc, a declarat Emil Mot, primarul Slatinei.
Autoritatile au demarat realizarea documentatiei pentru amenajarea noului complex de agrement, care va include si o zona pentru skateri. in acest parc vom integra si un skate, parcul pe care promisesem ca il facem la Padurea Strehareti. insa Padurea Strehareti este un proiect foarte mare si de durata. Am dat drumul la un studiu de fezabilitate pentru baza Dumitru Dobrescu, iar una dintre cerinte a fost si integrarea acestui parc pentru skateri, biciclisti si cei care merg cu rolele, a mai spus edilul.
in aceasta toamna, imediat ce vor demara lucrarile de amenajare a terenurilor de tenis, reprezentantii municipalitatii vor relua discutiile cu Ministerul Tineretului in vederea preluarii fostului strand.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți