18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Investitii in comuna Cungrea

- Advertisement -

Cabinetul stomatologic functioneaza la dispensarul uman din localitate, iar initiativa ca acesta sa fie amenajat in acest imobil i-a apartinut doctoritei Sabina Nistor, fiica a satului Spataru. Se vor bucura de servicii medicale nu doar cungrenii, ci si locuitori ai comunelor invecinate, iar prescolarii si elevii din Cungrea vor avea parte si de consultatii gratuite, de doua ori pe ani.
Sanatatea cungrenilor este prioritara, iar de la sfarsitul saptamanii trecute in incinta dispensarului din Cungrea am inaugurat un cabinet stomatologic modern. ii multumesc domnisoarei doctor Sabina Nistor, fiica a satului Spataru, pentru aceasta initiativa pe care am imbratisat-o cu drag si care astazi a devenit realitate. Prin bunavointa dumneai toti prescolarii de la gradinita si elevii celor doua scoli din Cungrea vor beneficia, de doua ori pe an, de consultatii gratuite, a spus primarul Liviu Voiculescu. Cabinetul stomatologic din satul Cungrea va functiona in zilele de vineri si sambata, programul fiind in intervalul orar 09:00 – 16:00, respectiv 10:00 – 16:00.
Edilul a adaugat ca de cateva zile au inceput si lucrarile privind betonarea santurilor si amenajarea de podete in cinci dintre cele sapte sate ale localitatii. Cungrea avea mare nevoie de aceasta investitie, care se ridica la aproape 10 milioane lei, deoarece pe timp ploios in aceasta localitate erau mari probleme. Pentru ca acest relief pitoresc al comunei in perioadele ploioase ne da batai de cap, in urma cu cateva zile am demarat betonarea santurilor si amenajarea a peste 500 podete acces in gospodarii in satele Otestii de Sus, Cepesti, Otestii de Jos, Cungrea si Ibanesti. Investitia, a carei valoare este de aproximativ 100 miliarde lei vechi, va duce la cresterea nivelului de confort in comuna noastra si la evitarea problemelor cauzate de scurgerea apelor pluviale, a explicat primarul localitatii.
La Otestii de Sus si Ibanesti se lucreaza de zor si la masuratorile topografice si proiectarea extinderii retelei de canalizare in cele doua sate, precum si pe toate strazile adiacente strazii principale. Lipsa semnalului de telefonie mobila din satul Spataru si sesizarile facute de cetatenii de aici au dus la realizarea unei alte investitii. La finele saptamanii trecute, edilul Liviu Voiculescu a eliberat autorizatia de construire pentru amplasarea unui releu al unui operator mobil in zona, iar in curand aceasta problema a cungrenilor din Spataru va fi rezolvata.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți