10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Paul Stanescu este presedintele executiv al PSD

- Advertisement -

Liderul social democratilor din Olt, senatorul Paul Stanescu este presedinte executiv al PSD. El a fost sustinut de presedintele partidului, premierul Viorica Dancila, dar si de ceilalti lideri social democrati, inclusiv de Gabriela Firea. Ea a anuntat ca numirea lui Paul Stanescu in functia de presedinte executiv al partidului reprezinta repararea unei nedreptati.
Senatorul de Olt a transmis un comunicat de presa in care vorbeste despre o noua strategie de management pentru PSD. Votul national (…) a fost un semnal de alarma pe care trebuie sa-l luam foarte atent in seama si sa ne concentram pe un management serios in dezbaterea tuturor temelor nationale. Avem insa puterea de a reveni in topul preferintelor electoratului, pentru ca PSD este un partid puternic, a spus Paul Stanescu.
Presedintele PSD Olt le-a multumit oltenilor pentru votul majoritar acordat partidului sau, la alegerile de duminica. in Olt, PSD a obtinut un scor de 44,85%. Cu o prezenta semnificativa, castigand in peste 90% din localitatile judetului, oltenii au ales sa crediteze partidul nostru cu votul de incredere, reusind astfel sa situeze PSD Olt pe locul al doilea in ierarhia interna a organizatiilor Partidului Social Democrat. Multumesc electoratului oltean pentru increderea acordata si in acest tur de scrutin. A fost un vot mult peste media nationala, cu o prezenta masiva, un vot care ne onoreaza si ne demonstreaza ca stilul de campanie cu care ne-am obisnuit electoratul, o campanie corecta, bazata pe fapte, pe discutii din poarta in poarta cu fiecare alegator, fara agresivitatea pe care am vazut-o la alti competitori, este cel care i-a convins (…), a mai precizat presedintele Paul Stanescu.
in urma sedintei comitetului executiv de marti seara, apropiatii lui Liviu Dragnea, respectiv Codrin stefanescu si Catalin Radulescu, isi pierd functiile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți