12.3 C
Slatina
luni,5 iunie,2023
spot_img
No menu items!

Latest Posts

Probleme rezolvate la Corabia, in urma furtunii violente de saptamana trecuta

Autoritatile locale au transmis duminica o noua situatie, iar la ora actuala in Corabia nu mai sunt probleme cu privire la alimentarea cu apa, iluminatul public, cu exceptia celor 36 de lampi distruse, care vor fi inlocuite, si cu alimentarea cu energie electrica a persoanelor fizice si juridice.
Se lucreaza in continuare pentru remedierea problemelor la retelele de cablu – TV – internet, afectate. Mentionam ca tronsonul de 1.430 de metri, care cuprinde strazile Traian si Carpati este in administrarea Drumurilor Nationale, atat partea carosabila cat si trotuarele. Urmare a interventiilor nenumarate catre conducerea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, in timpul cel mai scurt vor fi remediate si problemele aparute pe acest tronson, se arata intr-un comunicat transmis pe pagina oficiala de Facebook a Primariei Corabia.
in urma evaluarilor intreprinse de comisia speciala constituita la nivelul Primariei Corabia, pagubele principale constatate in urma furtunii violente sunt: 31 de acoperisuri afectate la locuintele private, zece acoperisuri smulse si desprinse la blocuri, acoperis smuls la Liceul Tehnologic Danubius, doua acoperisuri distruse la agenti economici. in urma solicitarii lui Iulica Oane, primarul orasului de la Dunare, si cu sprijinul prefectului de Olt Silviu Neacsu, la sfarsitul saptamanii trecute o echipa specializata s-a deplasat in orasul Corabia pentru evaluarea valorica a pagubelor, urmand a se debloca fonduri de urgenta pentru ajutorarea celor afectati.
Acum, gandurile noastre se indreapta catre cei care au intervenit si intervin si in prezent cu toate fortele si mijloacele pentru restabilirea starii de normalitate in orasul nostru. Multumim din inima pompierilor de la ISU Olt, pompierilor voluntari Corabia, echipajelor de la CEZ, CAO, Salubritate Corabia, aparatului propriu al Primariei Corabia, Politiei, Jandarmeriei si Politiei de Frontiera. Nu in ultimul rand multumim din suflet echipelor de voluntari, pentru toata implicarea si daruirea de care au dat dovada, munca lor fiindu-ne de un real folos, mai transmit autoritatile locale.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.