14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Asfaltari de strazi si amenajari de trotuare in comuna Osica de Sus

- Advertisement -

Potrivit edilului, sunt 18 strazi, cu latimi variabile, care urmeaza a fi asflatate. in total, se vor asfalta peste sase kilometri de strazi din localitatea Osica de Sus.
Baltii, Bisericii, scolii (sat Greci), Regiei, Lalelelor, Avram Iancu, Calusarilor, Gheorghe soarece, Nicolae Labis, Alexandru Ioan Cuza, Marculesti, Aldesti, scolii (sat Osica de Sus), Sublocotent Aviator stefan Raicea, 1 Mai, Modorani, Teiului si Garii sunt arterele din comuna de pe malul Oltetului care vor intra intr-un amplu proces de modernizare.
Pe langa asfaltare de strazi, la Osica de Sus se vor amenaja si trotuare. Din informatiile transmise de primarul Gheorghe Manicea, este vorba de amenajarea a peste 1,6 kilometri de trotuar in satul Vladuleni – Drumul National 64, pe partea dreapta, de la intrarea in comuna pana la strada Depozitelor, si pe strada Vladu Nica (Drumul Comunal 83), pe partea dreapta, pornind de la DN 64 pana al Biserica Sfantul Gheorghe.
Edilul nu se opreste aici cu investitiile si de cateva zile in localitate a inceput si reabilitarea primei serii de fantani publice. Dupa finalizarea acestora, autoritatile locale vor continua sa le infrumuseteze si pe celelalte existente in Osica de Sus.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți