10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Drum asfaltat, pentru preluarea traficului la inchiderea Podului Olt

- Advertisement -

inchiderea Podului Olt pentru reparatii va afecta grav traficul rutier din Slatina. Municipalitatea cauta solutii pentru a asigura o ruta ocolitoare in primul rand pentru autoturisme. O varianta ar fi drumul care porneste din Slatioara, ocoleste barajul Oltului si urca in Slatina, pe strada Basarabilor, prin zona statiei de epurare.
Primaria a inclus acest tronson intr-un proiect de reabilitare, lucrarile urmand sa inceapa in aceasta vara. in momentul in care se va opri traficul pe Podul Olt, aceasta ruta va fi o varianta ocolitoare. Din cate stiu, si Consiliul Judetean a alocat bani Primariei Slatioara sa faca aceasta parte de drum, a explicat Emil Mot, primarul Slatinei.
Un alt drum de la marginea Slatinei, strada Draganesti, care traverseaza zona industriala, va fi modernizat si largit, anunta autoritatile.
Cele doua tronsoane vor fi asfaltate prin intermediul acordului cadru derulat de Primaria Slatina, care a semnat contracte de executie cu trei constructori. Astfel, nu vor mai fi derulate licitatii pentru fiecare lucrare in parte, iar termenul de finalizare va fi mult scurtat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți