18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

PNL Olt, strategii pentru alegerile locale

- Advertisement -

Candidatul pentru Primaria Slatina va fi desemnat in toamna, in urma unui sondaj de opinie. Ionut Comanescu si Gabriel Buliteanu sunt cei care trebuie sa treaca testul alegatorilor. Ne-am ocupat de europarlamentare, urmeaza prezidentialele, dar concomitent vom incepe si pregatirea alegerilor locale, pentru ca sunt extrem de importante. Urmeaza un sondaj de opinie si undeva in toamna va vom prezenta si candidatul PNL la Primaria Slatina, a spus Liviu Voiculescu, presedintele PNL.
Motivati de rezultatul obtinut la alegerile europarlamentare, liberalii pun la punct o strategie prin care sa obtina administratia locala din Caracal. Anuntul a fost facut de prim-vicepresedintele PNL Olt, Marian Vasile. intrebat daca va candida la Primaria Caracal, Marian Vasile a spus ca nu exclude aceasta posibilitate. Eu locuiesc in Caracal de vreo 15-16 ani. Am afirmat un singur lucru de mai multe ori: Primaria Caracal va fi o administratie liberala. Nu s-a luat nicio decizie asupra candidaturii. in politica exista o mare varietate, dar nu s-a luat o decizie. Totul este posibil in politica, a afirmat Marian Vasile, primarul comunei Studina.
intrebat daca este multumit de rezultatul obtinut de organizatia din Bals a PNL la alegerile europarlamentare, Liviu Voiculescu a spus ca merge in continuare pe mana lui Madalin Teodosescu. Referitor la orasul Bals, organizatia a obtinut cel mai mare numar de voturi la acest tip de alegeri de pana acum. Nu a fost un scor rau pentru organizatia Bals, raportandu-ne la alegerile din trecut. Noi avem incredere maxima in Madalin Teodosescu la Bals, dar intr-adevar trebuie sa le dea de gandit si lor si noua, in sensul ca trebuie o mult mai buna organizare si poate un pic mai multa implicare, a spus liderul PNL Olt.
La Bals, PNL a fost pe locul al doilea in optiunile electoratului, la alegerile din 26 mai.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți