20.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Vreme capricioasa in judet, pana joi noaptea

- Advertisement -

Pana in noaptea de marti spre miercuri, meteorologii au anuntat perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si grindina. Cantitatile de apa vor depasi 25 de litri pe metru patrat si pe arii restranse 40 – 60 de litri pe metru patrat, au transmis reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie.
Din noaptea de marti si pana miercuri dimineata, la ora 10:00, in judetul Olt, dar si in alte judete din tara, este in vigoare un alt cod galben de manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata. in cea mai mare parte a Moldovei, in nordul Munteniei, precum si in Oltenia, vor mai fi perioade scurte cu instabilitate atmosferica accentuata. Aceasta se va manifesta prin averse torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si posibil grindina. Cantitatile de apa vor depasi, in intervale scurte de timp sau prin acumulare, 25 de litri pe metru patrat si izolat 50 de litri pe metru patrat, anunta ANM.
Instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata in cea mai mare parte a tarii pana in noaptea de joi spre vineri, la ora 23:00, mai transmit meteorologii. Vor fi perioade in care se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si caderi de grindina. in intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 15 – 25 de litri pe metru patrat, iar pe arii restranse 35 – 40 de litri pe metru patrat, spune ANM.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți