13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Congres PSD: Social democratii Oltului, liberi sa voteze ce candidati vor la aceste alegeri

- Advertisement -

Ambii politicieni au facut declaratii inainte de inceperea congresului PSD, spunand ca delegatii social democrati olteni au libertatea de a alege ce candidati vor la aceste alegeri, care au loc intr-un singur tur, Paul Stanescu spunand inca odata ca el nu va vota.
Asa cum stiti, n-am fost de acord cu acest Congres, dar Comitetul Executiv National a votat pentru. Sunt membru de partid, disciplinat, respect statutul, am spus ca voi veni la Congres, dar nu voi vota. I-am rugat pe domnul presedinte executiv Marius Oprescu si pe toti colegii mei sa voteze cum le dicteaza constiinta, in functie de proiectul politic al fiecarua. Eu nu voi vota pentru ca mi se pare ca ne-am grabit. Nu cred ca era prioritar un Congres in care sa ne alegem conducerea. Prioritatile erau altele si anume sa discutam despre cauza sau cauzele pentru care am pierdut aceste alegeri in mod lamentabil. Cauzele trebuie profund analizate. Puteam face un Congres, conform statutului, la inceputul lui iulie, inceputul lui august, sa desemnam candidatul la prezidentiale si dupa aceea sa facem un Congres ordinar de alegeri pentru ca majoritatii presedintilor de organizatii le expira mandatele in aceasta toamna, a precizat Paul Stanescu.
in completarea sa a venit Marius Oprescu, presedintele executiv al PSD Olt, care a spus ca delegatii Oltului au libertatea, in functie de ce urmaresc in sala, sa isi aleaga candidatul si sa il voteze. Personal imi mentin parerea pe care mi-am spus-o si zilele trecute: e greu sa gasesti in lista de candidati oameni de valoare atata timp cat majoritatea provin din organizatii care au pierdut alegerile. Nu cred ca au ce sa ma invete astfel de oameni care au pierdut alegerile, nu au ce sa ne invete pe noi, cei care de-a lungul timpului am castigat alegerile. Cred ca o echipa trebuia facuta din oameni care au castigat, din invingatori care au stiut de fiecare data, indiferent de momentele grele sau bune sa castige alegerile in organizatiile lor. Atata timp cat am lasat libertatea de a alege fiecare pe cine doreste, nu as vrea sa influentez. Parerea mea au auzit-o, a fost publica, preluata de presa. Deci fiecare va decide in consecinta, a spus Marius Oprescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți