14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Semafoarele inteligente din Bals, functionale de luna aceasta

- Advertisement -

Pana sa circule pe soseaua de centura, TIR-urile vor traversa Balsul tot pe strada principala. insa, incepand cu 20 iulie, vor respecta regulile noului sistem de semaforizare care se instaleaza in oras. Proiectul este in derulare. Suntem in termenul asumat de constructor, dar si in cel contractual. Am avut o problema cu CEZ-ul pentru ca a durat ceva mai mult decat speram noi obtinerea de avize pentru bransare, a spus Adrian Motorga, director Sectia Drumuri Nationale Slatina.
in perioada urmatoare, angajatii operatorului de energie electrica vor veni sa branseze la retea sistemul de semafoare, pentru ca apoi toata aparatura sa fie instalata. Imediat dupa aceea, constructorul va monta tot echipamentul electronic pentru aceste semafoare. Dupa o perioada de proba, in care sa ne convingem, atat noi, cat si constructorul, ca acestea sunt setate corespunzator, in functie de traficul pe acest sector de drum, vom da drumul la circulatie cu semafoare, a mai spus seful SDN Slatina.
Locuitorii Balsului nu sunt insa convinsi ca semafoarele inteligente ii vor salva de aglomeratia din trafic.
Proiectul de amplasare a semafoarelor inteligente la Bals face parte dintr-o investitie a Directiei Regionale de Drumuri Craiova, in care este inclusa si semaforizarea orasului Filiasi. Costurile sistematizarilor se ridica la 1,3 milioane lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți