3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Teren de sport cu nocturna, la Poboru

- Advertisement -

Lucrarile la terenul de sport situat in centrul comunei Poboru au inceput anul trecut, in vara, si sunt aproape gata, spune Iulian Barascu, primarul localitatii. Este un teren de sport multifunctional unde se pot juca meciuri de fotbal, handbal, baschet, volei, chiar si tenis de camp, care va avea si nocturna, valoarea totala a investitiei fiind de aproximativ 210.000 de lei, fara TVA. Se lucreaza intens. Mai este de montat nocturna, dar si o plasa deasupra terenului de sport multifunctional pentru a nu sari mingiile. Apoi va urma receptia lucrarilor, pentru ca investitia sa fie inaugurata de ziua comunei. Voi organiza atunci un campionat de fotbal si tenis de camp intre sate, care va avea castigatori carora le voi acorda premii, a spus edilul.
Iulian Barascu este un om caruia i-a placut dintotdeauna sportul, ii place si acum si il va practica atata timp cat va putea. De aceea a si dorit sa investeasca in acest domeniu. Dupa toate lucrurile bune realizate in ultimii ani in comuna noastra, iata ca am reusit sa duc la bun sfarsit o investitie de suflet, de care se vor folosi tinerii din localitatea Poboru, si nu numai. Este vorba de terenul de sport multifunctional din centrul comunei. in cateva zile se va face receptia acestui frumos obiectiv, unic in zona. Adresez multumiri Centrului Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale 4 Craiova, Grupului de Actiune Locala <>, constructorului, proiectantului si colegilor din primarie care au fost implicati in realizarea acestui obiectiv. Felicitari tuturor, a mai declarat primarul Iulian Barascu.
Terenul de sport multifunctional va fi inaugurat cu ocazia Zilei comunei Poboru, pe 3 august, cand aici se desfasoara sarbatoarea Firul de aur din lada de zestre strabuna, ajunsa anul acesta la cea de-a 19-a editie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți