19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Prysmian cumpara din nou teren in parcul industrial, pentru extinderea fabricii noi

- Advertisement -

Dupa ce, in anul 2014, a cumparat 17 hectare de teren in parcul industrial din Slatina, compania italiana Prysmian vrea sa mai cumpere inca 5 hectare, pe care sa construiasca inca o hala de productie.
Municipalitatea a purtat discutii si a facut primele demersuri in vederea vanzarii suprafetei respective. Astazi (vineri n.r.) am aprobat o dezlipire pe o suprafata de aproximativ 5 hectare din terenul parcului industrial. Este un demers pe care il facem in urma unei discutii cu cei de la Prysmian. stiti ca atunci cand s-a deschis prima fabrica, in 2016, aceasta a fost prima etapa a investitiei. Acum am cazut de acord pe suprafata de teren necesara extinderii fabricii Prysmian. Am aprobat dezlipirea in Consiliul Local, urmeaza procedurile legale, apoi terenul intra in proprietatea celor de la Prysmian, a spus Emil Mot, primarul Slatinei
Autoritatile il vor scuti pe investitor de plata taxelor in vederea obtinerii autorizatiei de construire, dar si de impozitele pe teren si pe cladirile construite.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți