8.1 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

112 blocuri din Slatina, pregatite pentru reabilitare

- Advertisement -

Documentatia tehnica pentru reabilitarea unui numar de 112 blocuri a fost aprobara de consilierii locali ai Slatinei, in sedinta extraordinara. Toate vor fi scoase la licitatie prin intermediul unui contract cadru, in care vor fi incluse toate blocurile din oras care nu au fost anvelopate.
Am reusit sa strangem 112 noi blocuri care vor fi incluse intr-un contract cadru mare, pentru anvelopare. Sunt 112 din cele aproximativ 300 de blocuri nereabilitate. Mai avem inca 200 pentru a termina toata Slatina. Am aprobat documentatiile tehnice pentru ceste blocuri, apoi vom scoate la licitatia un contract cadru mai mare pentru anveloparea tuturor blocurilor din Slatina, a explicat Emil Mot, primarul Slatinei.
Autoritatile ii roaga pe slatineni sa se implice in strangerea semnaturilor, pentru ca fiecare bloc din oras sa aiba documentele pregatite sa intre in program. Depinde exclusiv de cetateni si de asociatii aceasta etapa in lipsa careia nici un bloc nu poate fi reabilitat. Avem nevoie de acordul dansilor si de asociatiile de proprietari. Asa ca ii rog pe toti cei care locuiesc in blocuri nereabilitate sa stea de vorba cu presedintii de asociatii, cu administratorii si sa intre in programul nostru de anvelopare. Undeva la toamna o sa dam drumul la acest contract cadru si sa reabilitam ultima parte a blocurilor din Slatina, a spus edilul.
Blocurile care nu fac parte din asociatii nu vor putea fi reabilitate termic. Autoritatile au discutat cu presedintii si au convenit ca si aceste imobile vor fi inscrise in asociatii, doar pentru a fi anvelopate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți