11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei raniti in urma unui accident produs la Scornicesti

- Advertisement -

in evenimentul rutier au fost implicate un ansamblu de vehicule si alte trei autoturisme, vinovat de producerea sa fiind conducatorul auto al ansamblului, un barbat de 38 de ani, din localitatea Curcani, judetul Calarasi, care nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers fata de autoturismul din fata sa.
Un barbat de 38 de ani, din judetul Calarasi, in timp ce conducea un ansamblu de vehicule din directia Slatina spre Pitesti, nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers fata de autoturismul care circula in fata sa, condus de un barbat, de 33 de ani, din orasul Scornicesti, lovindu-l si proiectandu-l pe sens opus, unde a fost lovit de alte doua autoturisme, conduse de doua persoane, de 31 de ani, respectiv 36 de ani, ambele din judetul Dolj, a declarat comisarul sef Claudia Radu de la Biroul Comunicare Publica din cadrul IPJ Olt.
Impactul a fost unul violent, iar soferul din Scornicesti, un pasager din autoturismul condus de acesta, in varsta de 30 de ani, si o pasagera de 28 de ani dintr-unul din autoturismele inmatriculate in Dolj, au fost raniti. Mai multe echipaje medicale s-au deplasat la fata locului si au preluat victimele pe care le-au transportat la Unitatea Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, in vederea efectuarii de investigatii medicale amanuntite, iar in urma rezultatelor acestea nu au necesitat internarea.
Toti soferii au fost testati de politistii rutieri cu aparatul alcooltest si s-a stabilit ca acestia nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. in cauza s-a deschis dosar penal in care se fac cercetari pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți