6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Dispare terasa de la Dolce Vita

- Advertisement -

6 august este ultima zi in care terasa mai poate functiona legal. Atunci expira contractul de inchiriere pentru suprafata din domeniul public pe care il ocupa, iar municipalitatea a anuntat ca nu il va mai prelungi.
Din punct de vedere legal, terasa la care faceti referire este in conformitate cu regulamentul privind amplasarea teraselor pe raza municipiului Slatina, regulament vechi si neschimbat din anul 2007. in prezent, aceasta locatie are autorizatie de construire pana in luna august, autorizatie ce nu va mai fi prelungita, avand in vedere faptul ca mai multi cetateni au adus sesizari cu privire la terasa restaurantului <>, a spus Emil Mot, primarul Slatinei.
Autoritatile lucreaza acum la un nou regulament privind amplasarea teraselor pe domeniul public al orasului, acesta urmand sa fie aplicat de vara viitoare. incepand de anul viitor vom schimba regulamentul actual, cu unul nou care va permite ocuparea unei suprafete reduse din domeniul public, a mai precizat edilul.
Primaria Slatina a desfasurat anul acesta o actiune ampla de control la toate localurile care detin terase. S-a descoperit astfel ca foarte multe dintre ele ocupau suprafete de teren mai mari decat cele din acte si s-au aplicat zeci de sanctiuni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți