10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sute de bilete in statiunile montane sau de pe litoralul Marii Negre, pentru olteni

- Advertisement -

Biletele la bai pot fi folosite de pensionari si asigurati in unitatile hoteliere apartinand societatilor comerciale cu care Casa Nationala de Pensii Publice a incheiat contracte in 2019, dar si in unitatile hoteliere ale societatii TBRCM SA.
Data de plecare in statiunile de la munte si mare este in perioada 3 – 6 august, acestea fiind repartizate astfel: 12 la Amara, 14 la Bala, sase la Buzias, 17 la Caciulata, 14 la Calimanesti, 17 la Covasna, sase la Eforie Nord, 13 la Felix, 28 la Govora, 16 la Herculane, opt la Mangalia, unul la Moneasa, patru la Neptun, 43 la Olanesti, doua la Pucioasa, 12 la Saturn, unul la Sinaia, doua la Slanic Moldova, patru la Techirghiol, doua la Tusnad si doua la Vatra Dornei.
Persoanele care se regasesc pe lista afisata pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Judetene de Pensii Olt in zilele de luni si miercuri pana in data de 24 iulie, inclusiv. Biletele de tratament ramase disponibile urmeaza a se afisa pe 26 iulie si se vor vinde in data de 29 iulie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți