23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Gabriela Firea, propunerea PSD Olt la alegerile prezidentiale

- Advertisement -

Indiferent cate sondaje s-ar mai face, in acest moment avem in partid o singura persoana care s-ar califica pentru aceasta competitie, si anume primarul general al Capitalei, doamna Gabriela Firea, a anuntat vineri Paul Stanescu, presedintele PSD Olt. El a precizat ca Firea ar trebui sa fie candidatul PSD, ALDE si Pro-Romania la presedintia tarii.
Presedintele PSD Olt a declarat ca a analizat situatia din PSD, dupa esecul inregistrat de partid la nivel national. Concluzia este aceea ca PSD, ALDE si Pro-Romania ar trebui sa aiba un candidat comun la presedintia Romaniei, pentru a putea castiga alegerile. (…) Cea mai buna varianta ar fi ca PSD sa propuna un prezidentiabil cu mare notorietate si un indice de favorabilitate la o cota foarte inalta. Din pacate, indiferent cate sondaje s-ar mai face, in acest moment avem in partid o singura persoana care s-ar califica pentru aceasta competitie, si anume primarul general al Capitalei, doamna Gabriela Firea, cea care in ultimii trei ani, invariabil, in toate cercetarile sociologice, a impartit primele doua locuri la capitolul incredere in personalitati politice cu presedintele Iohannis, a declarat, pentru stiripesurse.ro, Paul Stanescu.
Stanescu le transmite colegilor de partid sa ia in calcul aceasta varianta, care ar putea aduce o victorie in tabara social-democratilor, la alegerile din toamna. Am incredere in capacitatea de analiza a colegilor mei si in buna lor credinta si sunt convins ca cei mai multi dintre noi gandim la fel, dincolo de interesele personale. Sa avem in minte un singur lucru: PSD n-a mai dat presedintele Romaniei de 15 ani, iar timpul, ca sa-l parafrazez pe Marin Preda, nu mai are rabdare!, sustine Paul Stanescu in declaratia remisa stiripesurse.ro.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți