14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Varianta Oituz, inchisa pentru modernizare inaintea Podului Olt

- Advertisement -

Varianta Oituz intra in reabilitare inaintea Podului Olt, anunta Primaria Slatina. Sunt trei firme care au depus oferte pentru aceasta lucrare, specialistii analizand acum documentatia depusa de fiecare dintre ele. Cu proiectul de reabilitare a Variantei Oituz suntem in licitatie, sper ca intr-o luna, maximum o luna si jumatate, sa anuntam castigatorul, apoi vom da ordinul de incepere a lucrarilor. Vorbim de proiectare si executie, a spus Emil Mot, primarul Slatinei
Municipalitatea planuise ca reabilitarea Variantei Oituz sa se desfasoare in paralel cu lucrarile de la Podul Olt, si astfel nu ar mai fi fost nevoie de gasirea unor rute ocolitoare pentru masinile de mare tonaj, care n-ar mai fi trecut prin Slatina. intrucat nu s-a gasit nicio solutie pentru devierea traficului greu, autoritatile din Slatina s-au vazut nevoite sa accepte folosirea strazii Tudor Vladimirescu pentru preluarea camioanelor, cand podul va fi inchis. Podul Olt va fi inchis, probabil, la vara. Noi am dat un accept pentru varianta ocolitoare, care sa treaca prin Curtisoara, pe strada Tudor Vladimirescu si speram ca undeva la vara, dupa ce constructorul va reabilita ruta ocolitoare, sa intre si podul in reparatii. Dar podul este un proiect al Companiei de Drumuri, nu al primariei, a mai explicat primarul.
Traficul de pe Podul Olt va fi deviat prin Slatioara, masinile urmand sa ajunga in Slatina pe drumul care ocoleste barajul Oltului, pentru ca apoi masinile de mare tonaj sa ajunga pe Tudor Vladimirescu si apoi spre Curtisoara. Masinile mici vor putea traversa orasul si pe strada Basarabilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți