23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Adjunctul Politiei Locale Slatina, implicat in accident. A lovit cu masina doi tineri care erau pe trecerea de pietoni

- Advertisement -

Tinerii erau pe trecere in momentul in care au fost acrosati de autoturismul de serviciu Dacia Logan, condus de Scaete. Un barbat de 55 ani, din municipiul Slatina, in timp ce conducea un autoturism pe bulevardul A. I. Cuza, din localitate, in dreptul bibliotecii judetene, nu ar fi acordat prioritate de trecere fata de doua persoane de 15 ani, din comuna Rusanesti, si de 34 ani, din comuna Vadastra, acrosandu-le, a declarat Cristian Grigorescu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.
in urma impactului, victimele au fost ranite usor si au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, in vederea efecturarii de investigatii medicale amanuntite. soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, in urma rezultatului stabilindu-se ca acesta nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
Pentru fapta sa, adjunctul Politiei Locale Slatina a ramas fara permisul conducere care i-a fost retinut de colegii de la Biroul Rutier al Politiei Slatina. insa, Ilie Scaete are in continuare drept de circulatie, politistii eliberandu-i o dovada in acest sens, perioada putand fi ulterior prelungita. Oamenii legii au intocmit dosar penal in cauza si fac cercetari pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți