17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tineri fermieri din Olt, dati exemplu de ministrul Petre Daea

- Advertisement -

Cooperativele si grupurile de producatori vor putea accesa fonduri europene consistente, in urmatorii ani. Este promisiunea ministrului Agriculturii, Petre Daea, care s-a intalnit cu mai multi fermieri din judetul Olt. A aflat de la ei cum au reusit sa ajunga cu legumele in supermarketuri, prin intermediul cooperativelor agricole si au stabilit impreuna o strategie pentru perioada urmatoare.
intalnirea de la Ministerul Agriculturii, cu ocazia conferintei de presa a ministrului Petre Daea, s-a incheiat cu o idee principala si fundamentala, aceea ca urmatorul program de finantare cu fonduri europene 2021-2027 va fi cu si despre cooperativele agricole, a spus Florin Ciobanu, presedintele Asociatiei Tinerilor Fermieri.
in Olt, multi agricultori tineri s-au asociat in cooperative si au reusit sa incheie astfel contracte cu marile lanturi de magazine si sa livreze cantitati mari de legume la preturi mult mai bune decat in anii anteriori. in plus, de anul viitor ei vor fi scutiti de impozitele pe terenurile pe care cultiva legumele vandute prin intermediul cooperativelor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți