3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Val de solicitari pentru locurile disponibile la cresele din Slatina

- Advertisement -

Mai bine de 170 de familii au depus solicitari pentru a-si duce copiii la cresa, din toamna. Perioada de depunere a dosarelor s-a incheiat, iar marti dupa-amiaza s-au afisat punctajele calculate. Cei nemultumiti le pot contesta.
Se pot depune contestatii, insa cei nemultumiti trebuie sa stie ca acestea se vor solutiona numai in baza documentelor depuse deja la dosar. Nu se accepta documente aduse in completare, in afara termenului stabilit de la bun inceput pentru depunerea solicitarilor, a precizat Nora Popescu, directorul DAS Slatina.
Perioada de depunere a contestatiilor se incheie pe 26 iulie, urmand ca pe 5 august sa fie aflate rezultatele finale. Vor fi si anul acesta multi copii care nu vor avea un loc la cresa, avand in vedere ca numarul locurilor disponibile pentru anul scolar urmator este de 66. Vor avea prioritate cei care au frati si surori la cresa sau la gradinita, cei ai caror parinti merg la serviciu sau isi vor relua activitatea din toamna, dar si familiile care au optat pentru cresa aflata in apropiere de locuinta lor.
Toate criteriile de selectie, dar si punctajele aferente au fost inscrise pe cerere si sunt cunoscute de solicitanti.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți