14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Voluntariat la Caracal. Soldatii americani de la Baza Deveselu au vopsit sala de sport de la Liceul Ionita Asan

- Advertisement -

Elevii, dar si soldatii amerciani voluntari, condusi de comandantul Jorge Tapia, s-au prezentat inca de la primele ore ale diminetii pentru a vopsi cu lavabila sala de sport a unitatii de invatamant liceal din Caracal.
Pentru a dezvolta voluntariatul in municipul Caracal ca o solutie la problemele cu care se confrunta aceasta zona, primaria si-a propus valorificarea potentialului reprezentat de mediul privat in calitate de actori responsabili in comunitatea in care isi desfasoara activitatea, dar si a altor organisme de stat care doresc sa promoveze o astfel de forma de implicare si responsabilitate. Primaria Caracal ofera dechidere companiilor, ONG-urilor si tuturor institutiilor interesate de o colaborare in sfera responsabilitatii sociale prin voluntariat pentru a dezvolta, impreuna, actiuni sau programe inovative si eficiente de voluntariat, care sa satisfaca atat nevoile comunitatii, cat si interesele mediului de afaceri local, spun reprezentantii primariei.
Actiunea de voluntariat de miercuri nu este prima de acest gen desfasurata de autoritatile caracalene. De-a lungul ultimilor trei ani au exitat o serie de actiuni de voluntariat ale primariei, in colaborare cu companii interesate sa investeasca in comunitate, prin acordarea de timp, de resursa umana, echipamente, produse si servicii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți