14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Barbat electrocutat la pescuit

- Advertisement -

Potrivit medicului Marian Furtuna, purtatorul de cuvant al Ambulantei Olt, pacientul, la o prima evaluare, prezenta arsuri pe aproape 90% din suprafata corpului.
Cadrele medicale de pe ambulanta au fost sprijinite de paramedicii SMURD. Pompierii SMURD Caracal si un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt au intervenit in municipiul Caracal, in zona statiei de epurare, pentru acordarea primului ajutor medical unui barbat electrocutat in timp ce se afla la pescuit. Pacientul, in varsta de 51 de ani, cu domiciliul in comuna Parscov, judetul Buzau, a fost gasit constient, cu arsuri de gradul II si III pe aproximativ 90 la suta din suprafata corpului, a spus Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt.
Barbatul a fost transportat la Compartimentul Primiri Urgente al Spitalului Municipal Caracal, in vederea efectuarii de investigatii medicale amanuntite. Ulterior, acesta a fost transferat la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina. Cel mai probabil, acesta s-a electrocutat in momentul in care in zona s-a format un arc electric. Politistii au deschis o ancheta in acest caz, pentru a stabili imprejurarile in care s-a petrecut nefericitul eveniment.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți