10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Patru balseni urmariti international, prinsi de politistii olteni. Au comis zeci de furturi in Spania si aveau emise mandate de arestare

- Advertisement -

Tinerii din Bals sunt acuzati de comiterea a zeci de furturi in Spania, mai multe autoturisme pe care le-au sustras folosindu-le pentru comiterea de furturi din locuinte sau societati comerciale.
Barbatii sunt banuiti ca in perioada anilor 2018 si 2019 au sustras 32 de autovehicule de pe raza statului spaniol pe care le-au folosit in vederea comiterii de furturi din locuinte sau societati comerciale, dupa savarsirea faptelor revenind in tara. Persoanele depistate au fost prezentate Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, judetul Dolj, care a dispus retinerea acestora pentru o perioada de 24 de ore, a declarat Cristian Grigorescu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.
Anchetatorii au solicitat ulterior arestarea balsenilor, in vederea predarii autoritatilor judiciare spaniole.
La actiunea de miercuri au participat politisti ai Serviciului de Investigatii Criminale, Politiei orasului Bals, Postului de Politie Transporturi Feroviare Bals, precum si luptatorii Serviciului de Actiuni Speciale Olt si jandarmi ai Detasamentului 5 Jandarmi Bals.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți