20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Terasa de la Cinema Slatina a fost desfiintata

- Advertisement -

Administratorul terasei Cinema pune in aplicare decizia municipalitatii de demolare a constructiei. Astfel, actiunea a inceput de vinerea trecuta, conform decizie Primariei Slatina, si e aproape de finalizare. Autoritatile au luat decizia demolarii constructiei in urma unor controale demarate la finalul lunii mai, la toate terasele din oras. in cazul terasei de la cinema, agentul economic nu a respectat autorizatia de constructie. A fost amendat si in termen de zece zile de la constatarea contraventiei, are obligatia sa aduca terenul la forma initiala. Adica, pe 12 iulie trebuie sa inceapa procesul de demolare a constructiei. in caz contrar, se va aplica amenda de la 50.000 la 100.000 lei, iar Primaria Slatina va demola constructia, a anuntat saptamana trecuta primarul Emil Mot.
Aceeasi soarta o are si terasa restaurantului Dolce Vita, de pe bulevardul Nicolae Titulescu. Dupa ce slatinenii s-au plans ca ocupa aproape tot trotuarul, autoritatile au decis ca nu i se va mai prelungi contractul de inchiriere a domeniului public. Astfel, pana pe 6 august, administratorul trebuie sa elibereze trotuarul.
Politistii locali, impreuna cu reprezentantii Directiei Economice Slatina au verificat, in perioada 28 mai – 10 iunie, 60 de agenti economici care detin terase sau obiecte amplasate pe domeniul public. S-au dat atunci 37 de amenzi in valoare de aproape 15.000 de lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți