10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coliziune frontala intre doua autoturisme, la Daneasa. Un barbat a decedat, iar altul a fost grav ranit

- Advertisement -

Mai multe echipaje de salvatori au intervenit la fata locului. Pe langa pompierii Garzii Stoenesti si Detasamentului Caracal, care au actionat cu o autospeciala complexa pentru interventie si descarcerare si doua echipaje de paramedici SMURD, in sprijin au venit si cadrele medicale de pe doua echipaje ale Serviciului de Ambulanta Judetean Olt.
in accidentul rutier produs pe DN 6 – E 70, in zona localitatii Daneasa, au fost implicate doua autoturisme, in care se aflau doar soferii. La sosirea echipajelor, unul dintre autoturisme a fost gasit in afara carosabilului, rasturnat, iar soferul acestuia, in varsta de 53 de ani, decedat, cu leziuni incompatibile cu viata. Celalalt barbat, in varsta de 61 de ani, a fost gasit incarcerat, constient. Pentru extragerea victimei pompierii de la descarcerare au indepartat mai multe elemente de caroserie si au predat victima echipajelor medicale. Pacientul prezenta otoragie, rinoragie, traumatism toracic si fractura la membrul inferior stang si a fost transportat la Compartimentul Primire Urgente a Spitalului Municipal Caracal, a spus Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt. Cum stare barbatului politraumatizat a fost grava, acesta a fost ulterior preluat de o ambulanta si transferat la Unitatea Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, pentru efectuarea de investigatii medicale amanuntite.
Politistii rutieri au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili cauzele si imprejurarilor producerii accidentului, intocmind dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. Un barbat de 61 de ani, din Bucuresti, in timp ce conducea un autoturism pe DN 6 – E 70, in afara localitatii Daneasa, ar fi patruns pe contrasens unde a intrat in coliziune frontala cu un autoturism condus de un barbat de 53 de ani, din judetul Gorj. in urma impactului, barbatul de 53 de ani a decedat, iar cel de 61 de ani a necesitat ingrijiri medicale, a declarat Cristian Grigorescu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.
Din cauza accidentului, traficul rutier pe ambele sensuri de mers ale DN 6 – E 70 Caracal – Alexandria, la iesirea din localitatea Daneasa catre Rosiorii de Vede, drumului a fost blocat pentru aproximativ doua ore.

IMAGINI VIDEO AMATOR

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți